Motor

Trending:


Volkswagen presenterar officiellt den nya ID. Buzz GTX: eldriven transportbil med retro-modernt design

Volkswagen har officiellt introducerat den nya ID. Buzz GTX, en kraftfull och eldriven version av sin berömda och klassiska transportbil. Med en retro-modernt design och alternativ för kort eller lång hjulbas erbjuder Buzz GTX en robust look med subtila detaljer, som större hjul och en ny färg.


Tom Cruise är förbjuden att köpa Bugatti efter en incident under en filmpremiär.

Tom Cruise förbjöds att köpa en Bugatti för resten av sitt liv på grund av en händelse 2006 under premiären av "Mission: Impossible 3".


Volvo Cars har tillverkat sin sista dieselbil

I veckan har Volvo Cars tillverkat sin sista dieseldrivna bil. Ett historiskt skifte när bolaget tar sikte på målet att fasa ut förbränningsmotorer och endast tillverka elbilar till 2030, skriver Bloomberg. I går kväll rullade den sista dieselbilen av modell XC90 av tillverkningslinjen i fabriken i Torslanda. Det mitt i en globalt svalnande marknad för elbilar. Dieselbilarna kommer dock att fortsätta servas av Volvo Cars och bolaget tillverkar...


Lastbil med punktering läcker diesel i en stad i Brasilien

En lastbil med en punktering i bränsletanken körde genom gatorna i en stad i Acre, en delstat i norra Brasilien, vilket resulterade i läckage av dieselolja som nådde flera parkerade fordon.


Mercedes-Benz avslöjar 2025 års GLC350e Plug-In Hybrid, med förbättrad prestanda och räckvidd

Mercedes-Benz lanserar GLC350e Plug-In Hybrid för år 2025, en elektrisk version av deras GLC-klass crossover.