DEN NYA MORGAN PLUS FOUR FöRENAR TRADITION OCH MODERNITET I HARMONI

Den nya Morgan Plus Four för en subtil moderniseringsansats och behåller samtidigt modellens klassiska essens.

+ Lewis Hamilton visar upp sin skicklighet i klassiska racingspel

Med få visuella förändringar förblir bilen en utveckling av över 70 års design, även om den gynnas av betydande tekniska uppdateringar. Byggd på aluminiumplattformen från CX-generationen erbjuder Plus Four alternativ som Dynamiskt Hanteringspaket, utvecklat i samarbete med Nitron, vilket ger justeringar av fjädringen för en mer personlig körupplevelse.

Förändringarna i karossen inkluderar nya främre och bakre skärmar, samt en ny främre splitter och bakre diffusor, vilket ger en mer skulpturell touch till utseendet. Både fram- och bakljus har också uppdaterats, vilket ger en fräschare look och förbättrad belysning.

BMW TwinPower 2,0-litersmotorn levererar 255 hk och 258 lb-ft vridmoment, vilket ger smidig prestanda med acceleration från 0 till nästan 100 km/h på cirka 4,8 sekunder.

Interiören har uppdaterats med Sennheiser-ljudsystem, LCD-skärm och belysning, vilket behåller det traditionella stilen med klassiska lädertekniker. Medan Plus Four upprätthåller märkets tradition utforskar Morgan nya estetiska riktningar med nyligen presenterade koncept och modeller som Super 3.

Produktionen av modellen börjar i maj i år, nästa månad, och priserna förväntas börja på $94,765, med anpassningsalternativ tillgängliga.

Fonte: Car Magazine

Denna innehåll skapades med hjälp av AI.

2024-04-16T16:26:32Z dg43tfdfdgfd