EN MOTORCYKLIST LäGGER UPP EN VIDEO DäR HON DRIVER MED KOMMENTARER OM SIN SäKERHET, TIMMAR FöRE EN DöDLIG OLYCKA

Taylor Jean Skromme, en 22-årig kvinnlig motorcyklist, känd för sina populära motorcykelvideor, som lockat många online-följare, dog tragiskt i en olycka i Florida. Timmar innan det dödliga händelsen hade Taylor delat en video på TikTok där hon drev med kommentarer som förutspådde att hon “skulle döda sig själv” på en motorcykel.

+ Klicka här för att se videon

Videon lades upp samma dag som hon förlorade sitt liv när hon återvände från en motorcykelhändelse kallad Bike Night, som hon hade deltagit i med vänner. Olyckan inträffade på Interstate 95 i maj 2022, när Taylor påstås ha kolliderat med en annan motorcyklist innan båda träffades av en bil som körde i samma riktning. Vittnen rapporterade att motorcyklisterna körde snabbt och bytte filer före olyckan, enligt uttalanden i Tuv-podcasten.

+ Maserati presenterar sin lyxiga elektriska båt för sommaren

Taylor och en 29-årig man, också en motorcyklist involverad i olyckan, förklarades döda på platsen. En 48-årig kvinna, som körde SUV:en som kolliderade med motorcyklisterna, och hennes 16-åriga dotter, båda från Jacksonville, klarade sig oskadda. Två andra motorcyklister fördes till sjukhus med lindriga skador.

Efter nyheten om hennes död såg Taylors sociala medier en betydande ökning i aktivitet, med många som loggade in för att se hennes senaste video. Hennes TikTok-profil har nu över 121 000 följare och fungerar som en levande påminnelse om hennes livliga och passionerade personlighet.

Taylors nekrolog framhäver hennes livsglädje: “Taylor hade en verklig livsglädje. Hon älskade att träffa nya människor och prova nya saker. Hennes passioner inkluderade hästar, motorcyklar, motorcykeltävlingar och barrel racing.”

Foto: Instagram Reproduktion @ninja.tay21. Videor: Tiktok @ninja.tay21. Detta innehåll skapades med hjälp av AI

2024-04-17T14:43:24Z dg43tfdfdgfd