Få KäNNER TILL DETTA GENIALA TRICK: DäRFöR SKA DU GNIDA ETT äPPLE MOT BILENS VINDRUTA

Äppeltricket har två fördelar.

För det första kan du använda ett skuret äpple för att enkelt ta bort insekter från vindrutan. Fruktsyran i äpplet löser effektivt upp insekterna. Men det riktigt smarta med äppeltricket är att du knappt behöver använda dina vindrutetorkare.

Äppelsyran skapar en så kallad lotuseffekt på rutan, vilket gör att vattnet rinner av utan att fastna. Det innebär att du kan fortsätta köra i regnväder utan att använda vindrutetorkarna och ändå ha god sikt.

Läs också

Putins allierade tar ställning: 'Jag är inte rädd att säga det öppet'

Kina säger stopp och skapar panik i Ryssland

Putins nya kärnvapendoktrin: En tydlig signal till väst

För att uppnå denna effekt, dela ett äpple på mitten och gnid den skurna ytan mot vindrutan. Prova detta enkla men geniala trick nästa gång du förväntar dig regn på din bilresa. Det är särskilt användbart om du ska på bilsemester framöver, särskilt med det skiftande vädret vi har just nu.

Så gör du:
  1. Hitta ett äpple

  2. Dela det på mitten

  3. Ta ena halvan och gnid den mot vindrutan

  4. Kör en sväng i regnväder och se hur det fungerar

Folk bekräftar: Tricket fungerar verkligen

I kommentarsfältet till videon bekräftar flera personer att detta äppeltrick faktiskt fungerar. Användaren Stevenfaults4160 har fått flest gillningar med sin kommentar där han skriver:

"Som lastbilschaufför i många år kan jag bekräfta att det fungerar. Jag använder det särskilt under vintern, då det även hjälper till att hålla borta snö och is från rutan. Det fungerar också bra på strålkastarna och backspeglarna," skriver han.

Läs också

Nya skatteförmåner i Sverige: Från och med 15 augusti behöver de inte betala skatt

Putins växande problem: Rysslands framtid i fara

Belarusier slår till mot Ryssland tillsammans med Ukrainska styrkor i Kursk

2024-09-10T19:29:07Z dg43tfdfdgfd