Nyhetsvideor

Trending:


Märklig trafikstockning när 20 självkörande taxibilar hamnar på samma gata

Runt 20 självkörande taxibilar hamnade på samma gata i Austin, Texas den 17 september och orsakade en massiv trafikstockning i området.


Forza Motorsport uppvisat i massor av nya bilder

Forza Motorsport är nu mindre än tre veckor bort och det är lätt att se att Turn 10 startat hype-motorerna på allvar. På bara några veckor har vi fått PC-kraven för spelet avslöjade, lärt oss mer om ray-tracing-stöd och prestanda, och besked om filstorleken eftersom förladdningen nu är igång. Idag har vi en trippeldos av spelet att bjuda på eftersom Turn 10 delat med sig av den fullständiga listan över Achievements till Forza Motorsport. De ser...


Strejkande bilarbetare väntas utöka stridsåtgärder

Det amerikanska bilfacket UAW meddelar att den pågående strejken kan komma att utvidgas. Strejken involverar anställda inom de tre största biltillverkarna i USA – Ford, General Motors och Stellantis.


Ny recension: Läs vårt test av Zendure SuperBase 1000M

Nu kan du läsa vår recension av det nya tillbehöret Zendure SuperBase 1000M i Fordelszonen.


Svensk fordonsleverantör varslar – skyller på Europa

Förra veckan meddelade Suzuki Garphyttan att de varslar 68 av de 230 anställda som jobbar i fabriken i Örebro kommun, skriver Dagens Industri och hänvisar till lokala medier. Förklaringen ska vara en svag orderingång från Europa. – Vi har försökt att vänta ut en vändning, säger Henrik Pettersson, platschef på fabriken i Garphyttan, till DI. Normalt sett har de, enligt Petterson, orderböcker för två månader framåt. Att det kommer ske en uppgång...


Chevy Chase om Community: "Jag tyckte ärligt talat att det inte var tillräckligt kul"

Chevy Chase har äntligen berättat mer om varför han bestämde sig för att lämna den så väldigt hyllade sitcomen Community. I ett samtal med WTF-podden sade Chase, som spelade Pierce Hawthorne i serien under flera säsonger, såhär om saken: "I honestly felt the show wasn't funny enough for me, ultimately. I felt a little bit constrained. Everybody had their bits, and I thought they were all good. It just wasn't hard-hitting enough for me.I didn't...


39 000 bilar återkallas på grund av fel – här är den drabbade modellen

Kia återkallar 39 000 bilar. Anledningen? Ett omfattande mjukvarufel på bilarnas blinkersfunktion.


Pär Boman föreslås leda Volvos styrelse

Pär Boman föreslås som ny ordförande för lastbiltillverkaren Volvos styrelse. Nuvarande ordföranden Carl-Henric Svanberg vill inte fortsätta, och nu föreslås Boman av valberedningen, som han själv är ordförande för.


Nytt Nikon-objektiv med fokus på porträtt

Nikon Nikkor Z 135mm F1.8 S Plena är ett nytt objektiv som ger överlägsen bildkvalitet för knivskarpa porträtt.


Årets första hummer såld för 44 000 kronor kilot

Årets första hummer kostade 44 000 kronor kilot, en saftig uppgång jämfört med 7 000 kronor i fjol. Det rapporterar TT. – Det kan det vara värt, säger Patrik Norén som köpte hummern, till P4 Göteborg. Hummerfisket drog i gång tidigt under måndagsmorgonen och dagen efter auktionerades den första hummerlådan ut på Göteborgs fiskauktion. En stor del av summan går till Sjöräddningen. Relaterade länkar: Årets första hummer såld för 44 000 kronor...


Lastbilchauffören vaknade av raset: "Marken liksom bara gled undan"

Plötsligt såg jag hur asfalten bara bröts sönder. Det var bara att fly. Så berättar en lastbilschaufför som hamnade mitt i vägraset på E6 för DN.


Hetsig biljakt och krock kan ha varit avledningsmanöver

En pickup körde rakt in i ett radhus under en hetsig biljakt efter nattens dödsskjutning i Jordbro. Nu undersöker polisen om det kan ha varit en avledande manöver kopplad till skjutningen, rapporterar Expressen. Två män ska sedan ha flytt från fordonet in i ett skogsparti. Polisen söker efter männen, men vill inte uppge exakt hur de kopplas till skjutningen. – Själva skottlossningen kommer in 23.54 och det här var vid midnatt så frågan är om det...


Tävla & vinn The Crew: Motorfest samt en snygg huvtröja

Nu har du chansen att kamma hem ett exemplar av nysläppta arkadrazern The Crew: Motorfest, en tygpåse med Motorfest-tryck samt en svart hoodie med Motorfest-logotypen på bröstet (Storlek XL). Det enda du behöver göra är att besvara tre enkla frågor om spelet. Vinnaren presenteras nästa vecka. Lycka till! Klicka här för att komma till vår tävlingsavdelning!


Christian von Koenigseggs feta miljonregn – så mycket tjänar bilkungen

Christian von Koenigsegg är mannen bakom den exklusiva – och numera världskända – biltillverkaren Koenigsegg Automotive. Nyheter24 har kikat närmare på bolagets framgångar och företagsledarens saftiga lön.


Bilrån vid Kungens kurva, söder om Stockholm – polisen jagar vit BMW

"Person i Kungens kurva rånad på bil.", skriver polisen på sin hemsida.


Så räddar du bilden med ett enkelt fokustrick

Autofokusen i din kamera blir ibland lurad att fokusera om och om igen, även om skärpan redan är bra. Genom så kallad Back Button-fokusering kan du undvika problemet och få fler skarpa bilder.


Mc-förare död efter krock med traktor

En man i 50-årsåldern har avlidit efter en mc-olycka i Nordmaling som inträffade måndagskvällen, skriver VK.


Från Rolls-Royces till Lamborghinis: Supersportbilar övergivna i Dubai. Titta på videon!

Från Rolls-Royces till Lamborghinis, en nyligen video fångar den hjärtskärande scenen av tusentals exotiska superbilar som förfaller under Dubais intensiva sol.


Priset på drivmedel sänks – så mycket kostar det att tanka nu

Efter rekordhöga nivåer sänker nu ledande drivmedelskedjor priset på diesel och bensin.