KALASHNIKOV VISAR EN MOTORCYKEL MED 6-CYLINDRIG MOTOR OCH öVER 500 KG VIKT

Motorcykeln IZH-Cortege, tillverkad av Kalashnikov Concern, visas för närvarande på Special Purpose Garage Museum-standen på EXPOFORUM i Sankt Petersburg. Evenemanget äger rum under den 34:e årliga “Oldtimer-Gallery” -utställningen som firar gamla bilar och motorcyklar.

Utvecklad som en del av det ambitiösa “Cortege”-projektet, avslöjades denna tunga eskortmotorcykel för första gången för allmänheten på Army Forum 2017. Modellen som visas på EXPOFORUM är en del av en begränsad serie samlar-motorcyklar som nyligen annonserats av Kalashnikov och lockar uppmärksamheten från entusiaster av gamla fordon och samlare för dess distinkta arv och innovativa design.

+ T-45C Goshawks markeras efter motorhaveri

Utställningen “Oldtimer-Gallery” är känd för att visa en mängd fordon med historisk betydelse, och inkluderingen av IZH-Cortege lägger till en modern touch till utställningen och framhäver fusionen mellan tradition och teknologisk innovation inom bilindustrin.

Kalashnikov Concern

Kalashnikov Concern är en av världens mest kända och betydelsefulla tillverkare av eldvapen med huvudkontor i Ryssland. Grundat 1807, ursprungligen som en statlig vapenfabrik, fick företaget världsberömmelse genom skapandet av AK-47-geväret, utvecklat av den sovjetiska ingenjören Mikhail Kalashnikov på 1940-talet. AK-47 är ett av de mest igenkännbara och använda gevären globalt, känt för sin tillförlitlighet, enkelhet i användning och underhåll.

Kalashnikov Concern är en del av Rostec, en rysk statlig företagskoncern som omfattar flera branscher, inklusive teknik, ingenjörskonst och produktion för militära och civila tillämpningar. Expansionen till nya marknader och segment speglar företagets ansträngningar att diversifiera sina verksamheter och minska beroendet av försäljning av traditionella vapen.

Bilder: Offentliggörande / Kalashnikov

2024-04-16T15:11:27Z dg43tfdfdgfd