KIA AVSLöJAR NAMNET På SIN NYA PICKUP: TASMAN, MED AVANCERAD STRUKTUR

Kia avslöjar namnet på sin nya pickup: Tasman, med avancerad struktur (YouTube / @KiaWorldwideOfficial)

Kia har officiellt tillkännagett namnet på sin pickup: Tasman, som kommer att lanseras år 2025 och kommer att ha en stegramstruktur istället för en monocoquekonstruktion, vilket ökar dess kapacitet.

+ Video av ett icke-identifierat humanoidobjekt återuppstår och sprids viralt på sociala medier

Även om den betraktas som en global modell kommer dess initiala tillgänglighet att vara begränsad till Sydkorea, Australien, Afrika och Mellanöstern. Möjligheten att lansera i USA är fortfarande osäker på grund av tullrestriktioner och det faktum att den inte produceras lokalt.

Tasman kommer att vara Kias andra kroppsramfordon efter Mohave och kommer att konkurrera direkt med modeller som Ford Ranger, Volkswagen Amarok och Toyota Hilux.

Även om tekniska detaljer ännu inte har offentliggjorts helt indikerar rykten att lastbilen kommer att ha en 2,2-liters fyrcylindrig turbodieselmotor till att börja med och kan erbjudas i bakhjulsdrift och fyrhjulsdriftsvarianter. Alternativ med enkelhytt, dubbelhytt och chassihytt övervägs också.

Dessutom har Kia också ambitiösa planer för elektrifiering, med löftet att lansera två elektriska pickups fram till 2027, men det är ännu inte bestämt om Tasman kommer att få en elektrisk version i framtiden.

Fonte: Motor1.com

Denna innehåll skapades med hjälp av AI.

2024-04-15T13:54:57Z dg43tfdfdgfd