MASERATI PRESENTERAR GRANCABRIO FOLGORE 2024 VID EN SäRSKILD HäNDELSE I ITALIEN

Maserati GranCabrio Folgore 2024 är en högeffektiv helt elektrisk cabriolet, som debuterade vid ett särskilt evenemang i Italien.

+ Den nya Morgan Plus Four förenar tradition och modernitet i harmoni

Modellen erbjuder 818 hästkrafter och en räckvidd på 450 kilometer. Dess strömlinjeformade design kompletteras av ett T-format batteri på 92,5 kWh, placerat mellan passagerarna för att behålla GranCabrios klassiska proportioner.

Batteriet stöder även snabbladdning och energiåtervinning under bromsning, vilket garanterar en dynamisk och effektiv upplevelse.

Förutom imponerande kraft erbjuder GranCabrio Folgore lyx och komfort som förväntas av en Maserati-bil. Med dubbelönskad framfjädring och multilänk bakfjädring ger GranCabrio en jämn och kontrollerad körning. Dess interiör är utrustad med upp till 16 högtalare, uppvärmda säten och premiumutföranden.

Med ett effektivt batteri och snabbladdningskapacitet lovar Maserati GranCabrio Folgore att leverera en spännande och hållbar upplevelse för entusiaster av lyxelektriska bilar. Det exakta priset och lanseringsdatumet har emellertid ännu inte offentliggjorts av Maserati.

Denna innehåll skapades med hjälp av AI.

2024-04-17T13:58:16Z dg43tfdfdgfd