POPCAT OCH MEW SKINER, MEN NäSTA PäRLA KAN VARA SOLANAS $JACK

Kryptomarknadens överträffande denna cykel har inkluderat tokens med kattema, Popcat (POPCAT) och cat in a dogs world (MEW).

Jämfört med de bästa altcoinsen och andra marknadssegment fortsätter dessa tokens att se imponerande vinster. Men kan Blackjack ($JACK), den degenererade spelkatten vara det meme-mynt med kattema att köpa?

POPCAT och MEW leder tokens med kattema på Solana

POPCAT och MEW är de två bästa kattmeme-mynten på Solana, för närvarande bakom dogwifhat och Bonk.

När det gäller deras prisprestanda har Popcat ($POPCAT) hoppat mer än 20 gånger sedan mars. Samtidigt handlas cat in a dogs world ($MEW) över 700% upp under samma period.

Dessa vinster speglar också topprörelser för andra Solana-baserade meme-mynt, med dogwifhat (WIF) och Bonk ($BONK) som bryter över börsvärdet på 2 miljarder dollar för att rankas bland överpresterande kryptovalutor hittills i år.

Men dessa vinster betyder också att de som vill köpa POPCAT, MEW eller WIF sannolikt har missat möjligheten de gav vid lanseringen. Men krypto är en enorm marknad och möjligheter finns i överflöd.

För närvarande letar investerare som är angelägna om att hitta nästa POPCAT eller MEW bortom meme-mynt som redan handlas på decentraliserade börser och tier-1 centraliserade börser. När investerare ser möjligheter i Solanas ekosystem, ligger en stor del av uppmärksamheten på Blackjacks potential som nästa pärla.

Blackjack ($JACK): När den enda utvägen är all in

Blackjack ($JACK) är ett nytt kryptoprojekt som är redo att förändra meme-myntutrymmet med sina nio liv.

$JACK tar den växande omfamningen av spelfinansiering, eller GambleFi, och blandar det med memekulturen. Resultatet är en outnyttjad potential där uppmärksamhetsindustrin och krypto ger möjlighet till nya Solana-memeinvesterare.

Krypto växer till ett av spelmarknadens centrala segment och den övergripande analysen av branschen är att detta fortfarande är ett enormt undervärderat utrymme. Prognoser för Bitcoin och krypto, lanseringen av Ethereum spot-ETF:er och förväntad ankomst av Solana ETF:er bidrar alla till spänningen.

Blackjack kommer med ett meme-mynt på marknaden som kommer att dra uppåt och komma efter mer när saker och ting blir negativa. Det beror på att med $JACK är spelare “här för att spela alla nio liv.”

På kryptomeme-marknaden kommer Blackjack inte att jaga möss, utan kryptojackpottar. $JACK är tokenen att köpa eftersom, som spelare säger, “enda utvägen är all in.”

När lanseras $JACK?

Blackjack går live den 31 juli 2024 via en rättvis lansering. Detta är den symboliska distributionsmekanismen som har sett de bästa meme-mynten lanseras med stor framgång.

Av tillgången på 100 miljoner $ JACK kommer 85% att vara tillgängliga för communityn och 15% reserverade för marknadsföring och likviditet. Den rättvisa lanseringen sker på Solanas största DEX-plattform Raydium.

Bör du investera i Solanas $JACK?

Fokus på att slå samman kryptospel och memekultur passar bra för detta projekt när det gäller potentiell nytta. När rena uppmärksamhetsdrivna tokens bleknar, kommer $JACK att gynnas.

Till stor del kommer det att vara från marknaden för hasardspel online som beräknas överstiga 1 biljon dollar till 2025.

Krypto är också en marknad på 2,4 biljoner dollar idag, men analytiker uppskattar att den kan nå 7,5 biljoner dollar i slutet av nästa år. Att ha några $JACK som en del av exponeringen kan göra en enorm skillnad för en portfölj om det nya Solana meme-myntet speglar SOL:s förväntade utbrott.

Men innan du tar det steget är det kloka att göra att få ett grepp om vad Blackjack är genom egen due diligence. För att lära dig mer om Blackjack ($JACK), gå med i communityn eller besök deras hemsida.

The post POPCAT och MEW skiner, men nästa pärla kan vara Solanas $JACK appeared first on Invezz

2024-07-26T13:15:53Z dg43tfdfdgfd