ROLLS-ROYCE REVOLUTIONERAR DEN NYA CULLINAN SERIE II 2025 MED INNOVATIV DESIGN OCH KRAFTFULL MOTOR

Rolls-Royce har presenterat en omfattande översyn av sin mest lyxiga SUV, Cullinan, nu kallad Cullinan Serie II, för år 2025.

+ Video: Det första C-390 Millennium från de ungerska flygvapnet är redan i luften

Framdelen av SUV:en har fått en helt ny design med längre LED-dagsljus som sträcker sig mot stötfångaren och ger ett djärvare och mer imponerande utseende. Denna nya look kan vara kontroversiell, men den visar att företaget är villigt att ta designrisker.

Dessutom åtföljs Cullinan Serie II från början av versionen Black Badge, som erbjuder en kraftfullare V-12-motor med 600 hästkrafter.

Designförändringarna begränsar sig inte bara till strålkastarna, eftersom den främre stötfångaren också har genomgått en betydande översyn. Rolls-Royce har tagit bort de smala luftintagen bredvid grillen och skapat en stor platt yta som potentiellt kan dekoreras ytterligare. De nedre luftintagen har omarbetats, nu något lutade, och den stora radarsensorn förblir placerad under nummerskylten.

Med dessa förändringar antar den nya Cullinan en modernare och djärvare look, men utan att förlora märkets kännetecknande lyx och elegans.

Källa: Motor1.com

Detta innehåll skapades med hjälp av AI.

2024-05-09T13:56:05Z dg43tfdfdgfd