TV-HELIKOPTER FåNGAR PARKERINGSPLATS FULL AV BILAR VID TESLAS FABRIK

Ett stort antal Tesla-fordon parkerade på ett stängt köpcentrum i utkanten av St. Louis, Missouri, USA, har fångat invånarnas uppmärksamhet och väckt frågor om potentiella problem med efterfrågan.

+ Klicka här för att se videon av den fullpackade Tesla-parkeringen

Närvaron av över 400 Teslas vid det tidigare Chesterfield Mall, inklusive 58 Cybertrucks, den berömda pickupen från Elon Musks märke, har lett till spekulationer om orsaken till fordonstillströmningen på platsen.

En lokal nyhetsstation undersökte och upptäckte att området används som extra utrymme för ett Tesla-servicecenter, beläget cirka 4 kilometer från köpcentret.

Tesla uppges hyra utrymmet i köpcentret för att rymma sitt växande fordonslager eftersom deras lokala servicecenter inte har tillräcklig kapacitet för alla mottagna bilar. Företaget har också skurit ned mer än 10% av sin arbetsstyrka i Austin, Texas, och minskat produktionsstimmarna för Cybertruck. Dessa åtgärder kan tyda på att Tesla står inför efterfrågeproblem, särskilt efter publiceringen av den första kvartalsrapporten för 2024, som avslöjade överproduktion och minskad tillväxtprognos för året.

Dessutom, med planer på att riva Chesterfield Mall under hösten, kommer Tesla att behöva hitta en lösning för att rymma sina bilar innan utrymmet blir otillgängligt.

Källa: Insideevs

Detta innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionsteamet.

2024-05-08T02:06:19Z dg43tfdfdgfd