VOLKSWAGEN LANSERAR NYA CALIFORNIA 6.1 MED MER UTRYMME OCH PLUG-IN HYBRIDVERSION

Volkswagen har introducerat en ny version av sin husbil California, kallad California 6.1, som nu erbjuder mer utrymme och förbättrad teknik.

+ Video: Det första C-390 Millennium från de ungerska flygvapnet är redan i luften

Denna generation är längre och bredare än den tidigare, med skjutdörrar på båda sidor och ett infällbart tak i alla modeller. Dessutom inkluderar sortimentet nu även en plug-in hybridversion, vilket ger ett större utbud när det gäller krafttrainningsalternativ.

Den nya California erbjuder fem modeller: Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast och Ocean. Varje modell har sina egna funktioner, såsom olika sittkonfigurationer, minikök och campingfunktioner.

Beach är den mest grundläggande, med ett manuellt infällbart tak och sittplatser för sex personer. Beach Tour och de högre modellerna har svängbara framsäten, belysning i det infällbara taket och en 5-tums kontrollskärm för att hantera campingfunktioner.

De mer avancerade modellerna, som Coast och Ocean, har mer omfattande kök med diskbänk, kylskåp och spis, medan Ocean, toppmodellen, erbjuder ytterligare funktioner som uppvärmda framsäten och en extra värmare.

Trots all denna innovation kommer den nya California inte att säljas i USA, utan är endast avsedd för den europeiska marknaden, med försäljningsstart i juni och leveranser förväntade innan årets slut.

Källa: Car and Driver

Detta innehåll skapades med hjälp av AI.

Volkswagen, lansering, ny, California 6.1, fordon, mer utrymme, plug-in hybridversion

2024-05-09T14:11:08Z dg43tfdfdgfd