VOLKSWAGEN PRESENTERAR OFFICIELLT DEN NYA ID. BUZZ GTX: ELDRIVEN TRANSPORTBIL MED RETRO-MODERNT DESIGN

Volkswagen har officiellt introducerat den nya ID. Buzz GTX, en kraftfull och eldriven version av sin berömda och klassiska transportbil. Med en retro-modernt design och alternativ för kort eller lång hjulbas erbjuder Buzz GTX en robust look med subtila detaljer, som större hjul och en ny färg.

+ Videon visar den ryska kryssningsroboten Kh-101 som träffar den ukrainska vattenkraftverket i Zaporizhzhia

Inuti har fordonet en miljö präglad av mörka toner och röda detaljer, elektriska säten med minne och ett toppmodernt underhållningssystem.

När det gäller prestanda kommer Buzz GTX med två elmotorer som producerar 335 hästkrafter, vilket ger acceleration från 0 till 100 km/h på cirka 6,5 sekunder och en maximal hastighet på 160 km/h.

Dragkapaciteterna är konkurrenskraftiga, med modellen med kort hjulbas som kan dra upp till 1800 kg och modellen med lång hjulbas upp till 1600 kg. Batterialternativen varierar beroende på vald hjulbas och erbjuder upp till 91 kWh i den långa modellen, med snabbladdningsförmåga.

ID. Buzz GTX kombinerar nostalgin från klassisk design med avancerad elteknik och lovar att vara ett intressant alternativ för dem som söker en rymlig och kraftfull transportbil med nollutsläpp.

Lanseringen är planerad till sommaren 2024 och erbjuder ett nytt alternativ på marknaden för eldrivna fordon med hög prestanda.

Fonte: Car Magazine

2024-03-22T17:38:15Z dg43tfdfdgfd