Spel

Trending:


Rykte: Hot Wheels Unleashed-uppföljare på väg

Hot Wheels Unleashed blev en enorm succé när det släpptes för två år sedan med positiva recensioner och fantastiska försäljningssiffror (det blev snabbt den största Milestone-titeln någonsin). Som ett resultat förväntade vi oss att en uppföljare skulle komma förr eller senare, och nu verkar saker och ting röra på sig. Den tämligen pålitliga (åtminstone när vi snackar läckor) billbil-kun hävdar nämligen att Milestone enligt uppgift arbetar på Hot...


Jeep Wrangler Inferno: den sexhjuliga terrängbilen är en "djävul" med 707 hk

Jeep Wrangler Inferno är bilen som representerar äventyr och djärvhet. Med sina sex starka och slitstarka däck kan Wrangler Inferno ta sig fram i alla terränger, vilket ger en smidig och säker körupplevelse.Hellcat-motorn garanterar oöverträffad acceleration och en hisnande toppfart.Den muskulösa och imponerande designen, tillsammans med toppmodern teknik, gör Jeep Wrangler Inferno till en unik och oefterhärmlig bil. Den såldes utan problem på Barrett-Jackson-auktionen 2019 och var uppe för auktion igen i år, vilket väckte mångas intresse, men försäljningen är fortfarande öppen.


Den första Lamborghini Countach LP500S som någonsin tillverkades hittades efter årtionden av försummelse

Historien om den första Lamborghini Countach LP500S som någonsin tillverkades är olik alla andra historier om övergivna bilar. År 1982 debuterade denna superbil på bilsalongen i Genève, men nu har den hittats i ett övergivet lager i Van Nuys i Kalifornien.Efter att "Driver Source"-männen kallat in Valentino Balboni, Lamborghinis historiska testförare, för att göra en expertrapport bekräftades det att denna Countach verkligen är den som debuterade 1982, med vissa modifieringar.Den italienska superbilen hade hamnat i händerna på Carlos Cavazo, gitarrist i Quiet Riot, 1985 och lades till vila i ett lager i Van Nuys 2001, för att hamna i glömska efter ägarens död 2021. Priset för denna superbil i övergivet skick är 695 000 dollar (642 000 euro), men det kommer att krävas en hel del för restaureringen.


Därför ska du aldrig lämna solglasögonen i bilen – misstaget kan stå dig dyrt

En härlig och solig dag kan snabbt vända till en mardröm om du lägger solglasögonen i bilen. Nu varnar experter för skadan det kan orsaka. Nu går vi äntligen mot varma dagar och det är ... Inlägget Därför ska du aldrig lämna solglasögonen i bilen – misstaget kan stå dig dyrt dök först upp på Newsner Stories Sverige.


Vector W2: 1980-talet concept car inspirerad av stridsflygplan med 625 hk.

Vector W2 var en av de mest futuristiska konceptbilarna på 1980-talet. Prototypen designades av Jerry Wiegert, grundare av Vector Motors Corporation, och lovade att ta fordonsdesign, teknik och prestanda till en ny nivå.Formen på Vector W2 var inspirerad av stridsflygplan och racerbilar från 1960- och 1970-talen.Effekten var imponerande: en låg, bred och aerodynamisk kaross med en linje som tycktes trotsa gravitationen. Dessutom var bilen utrustad med måsvingedörrar, vilket accentuerade dess aggressiva utseende.


Det enda exemplaret av "världens farligaste" bil som sålts på auktion

Hur kan vi glömma TVR Cerbera Speed 12, ett verkligt monster på vägen, en bil med en sådan oöverträffad kraft att den kallades "världens farligaste bil".Officiellt utvecklade den 840 hästkrafter med sin 7,7-liters V12, men det ryktas att den har producerat mer än 1000 hästkrafter på testbänken. Faktum är att den också var okuvlig eftersom den var en mycket lätt bil, en banbil som skulle homologeras för väg.Den 20 maj förra året lades TVR Cerbera Speed 12 ut på auktion och hittade en ny köpare som bestämde sig för att investera 750 000 dollar i denna legendariska bil.


Pinsamt nog hamnar en ugn på huven på en $258,000 Ferrari F8 Tributo.

En förare i Kina hade en dag att glömma när han råkade tappa en ugn på motorhuven på en parkerad Ferrari F8 Tributo.Bilder och videofilmer har dykt upp på nätet där man ser en professionell ugn vila på motorhuven på den italienska superbilen. Även om skadornas omfattning är okänd kommer motorhuven och den främre stötfångaren sannolikt att kräva omfattande reparationer.Man tror att olyckan inträffade när gaffeltruckföraren försökte köra runt fronten på den parkerade superbilen och lasten hamnade i obalans. Även om truckolyckor inte är ovanliga är denna olycka särskilt pinsam med tanke på det dyra fordonet som var inblandat.


Bil har voltat och landat på taket – polisen dirigerar om trafiken

"En bilist har voltat i Långban", skriver polisen på sin hemsida.


Världens rikaste racerförare: Topp 10 tillgångar

Ranking av de rikaste racingförarna i världen.


Rapstjärnan kör ut en motorcykel i publiken

Den puertoricanska rapparen Anuel AA körde ut en motorcykel i publiken under en konsert i Madison Square Garden, New York i söndags. Anuel AA ska av misstag kommit på gasreglaget vilket fick motorcykeln att köra ner bland publiken. Ingen skadades som tur var.


Här är kungens alla bilar – lyxiga samlingen är värd 25 miljoner

Tio bilar, en motorcykel och en släpvagn – det är fordonssamlingen som kung Carl XVI Gustav har i sina ägor. Här är alla hela listan över kungens bilar.


Kommer Lidar att förbli centrerad i framtiden för autonom körning? Lär dig mer om företag som utvecklar Lidar-tekniken. Innehåller amerikanska aktier.

Light Detection and Ranging (LiDAR) använder laser för att återge världen i 3D. Det har varit en viktig del i att göra självkörande bilar. Nyligen meddelade Tesla att de inte längre skulle använda denna teknik i sina bilar och ifrågasatte dess "smarthet". Det är ännu inte bestämt om denna teknik förblir avgörande för autonom körning men för dem som satsar till dess fördel har vi samlat företagen som utvecklar lidar-tekniken. Listans resultat...


Evolution Space, bilen som lovar att hålla i 50 år

Space, Evolutions signaturelbil, representerar ett "unicum" inom sin sektor. Det är i själva verket en bil med cirkulär ekonomi, dvs. en bil som kan användas så länge som möjligt utan att skapa avfall och som samtidigt gör att ägaren kan spara lite pengar.Space är uppenbarligen en bil som blinkar åt miljön, vilket är anledningen till att den är utrustad med ett batteri med en räckvidd på 750 km som når 600 km på bara fem minuter.Den elektriska drivlinan är ett 40 kWh litiumjonbatteri som består av standardmoduler.


Här är fartkamerorna som tog flest 2022 – håvade in mångmiljonbelopp

Ska du ut på vägarna i sommar? Det finns sträckor i Sverige där fler tenderar att köra för snabbt. Här är fartkamerorna där flest åkte fast under 2022.


Denna sällsynta Ferrari 360 Challenge är på väg att få ett riktigt dåligt slut

Otrolig krasch för en Ferrari 360 Challenge i Australien. Kraschen kostade föraren bakom ratten på den sällsynta bilen som förstördes i Melbourne, där det lyckligtvis inte blev några skador, men superbilen på 600 000 dollar blev förstörd.Kraschen för denna Ferrari 360 Challenge dokumenterades i en video som visar hur den italienska superbilen kraschar in i två bilar som stannat i mötande körfält.Videon går runt på nätet och visar hur föraren förlorade kontrollen över den sällsynta bilen på grund av den höga hastigheten.


Audi revolutionerar A6- och A7-serien för model year 2024, ännu mer prestanda och iögonfallande

De nya funktionerna som väntar lyxbilsentusiaster med modellåret 2024 av Audi A6 och Audi A7 Sportback-serierna har avslöjats.Båda bilarna kommer att vara strömlinjeformade och erbjuda omfattande utrustning, med fronten på bilarna med en ny single frame med en bikakestruktur. De sportiga versionerna S6, S6 Avant och S7 Sportback kommer att dra nytta av en ny single frame med aluminiumdetaljer och större luftintag på sidorna.Artikeln avslöjar också ny standardutrustning, med kamerabaserad skyltigenkänning och Audi virtual cockpit plus nu tillgängliga från instegsutrustningen. Slutligen utökas färgutbudet till 12 exteriörfärger, inklusive Arkona vit och Madeira brun.


BMW 5-serie lanseras med inbyggt TV-spel

När den tyska biltillverkaren förra veckan presenterade sin nya 5-serie så var en av de stora nyheterna att bilens infotainmentsystem även kommer kunna användas för TV-spel. BMW har nämligen ingått i ett samarbete med schweiziska företaget Airconsole som kommer att förse BMW 5-serie med en rad olika spel. Vid lanseringen kommer totalt 15 titlar att skeppas tillsammans med bilen, däribland Go Kart Go, Golazo, Music Guess och Overcooked. Din...


Mc-förare till sjukhus efter krock – stor trafikpåverkan på E20

En personbil och en motorcykel har krockat på E20 vid Torpamotet i Göteborg, skriver polisen på sin hemsida.


Rolls Royce Phantom V John Lennon's : den psykedeliska resan med den ikoniska brittiska bilen

Rolls Royce Phantom V Historien om John Lennon och hans är historien om en unik och exklusiv bil som perfekt representerar 1960-talets psykedeliska estetik. Bilen köptes för 11 000 pund 1964 och lackerades helt i djupt Alla hjärtans dag-svart och utrustades med en skräddarsydd interiör, inklusive skrivbord, skivspelare, bärbar TV och kylskåp. Men 1967 bestämde sig Lennon för att det var dags för en makeover och lät måla bilen i psykedeliska färger, vilket skapade ett konstverk på hjul. Ett subversivt uttalande som gjorde denna Rolls Royce till en ikon för 1960-talets motkultur.


Här är bilbarnstolarna du INTE ska köpa – varningen: "Flyger i krocktesterna"

Står du i valet och kvalet kring vilken bilbarnstol du ska köpa? Ett nytt test av Råd & Rön visar att det finns flera modeller som faktiskt kan vara rentav farliga. – Vi hittar stolar som är knökfulla med oönskade kemikalier, säger testchefen Ronny Karlsson i TV4.


Här var elen rekordbillig i maj – lägsta priset på två år

Maj blev den billigaste elmånaden sedan våren 2021 i södra Sverige. I norr där priserna flera dagar legat på minus får man backa till förra sommaren.


Galna rusningen av den rebelliska kossan, scener från gamla västern längs en motorväg

En ko som flyr på motorvägen. Vi befinner oss i Oakland County, Michigan, USA, och scenen som fångats av polisbilens kamera ser ut som en filmkuliss.En polisman manövrerar fyrhjulingen och försöker ge boskapens riktning, patrullbilen stoppar trafiken, medan cowboyen snurrar på repet och försöker få den i lasso, men utan resultat.Efter några minuter och flera försök gjorde cowboyen det avgörande kastet och djuret fångades och återvände till sin hjord i utmärkt skick.


Emerson Fittipaldis gula Lotus fascinerar fortfarande: foton

Den brasilianske föraren har haft ett speciellt band till den brittiska tillverkaren sedan början av sin karriär


Den mörka sanningen bakom Ahlgrens bilar: "Jag var rädd för min pappa"

"Sveriges mest sålda bil" lanserades på 1950-talet av familjen Ahlgren från Gävle. Men vad som på pappret såg ut som en lyckad framgångssaga var desto mörkare bakom stängda dörrar, det berättar Björn Ahlgren i sin nya självbiografi.


Ecclestone rasar mot Hamilton: "Maranello är inte ett ålderdomshem"

"Lewis Hamilton i Ferrari? Under de senaste dagarna har mer än ett fan fascinerats av denna teori som lagts fram av "Daily Mail", enligt vilken den sjufaldige världsmästaren britten är i samtal med Maranello för att skapa ett potentiellt drömteam med Charles Leclerc.Den årliga avgiften skulle vara 40 miljoner, enligt den brittiska tidningen. Ryktet förnekades dock av Hamilton själv, som kommer att stanna hos Mercedes fram till slutet av 2023.Även den tidigare F1-bossen, Bernie Ecclestone, verkar inte tro på en eventuell överföring av Lewis till det italienska laget, och har gjort detta mycket tydligt.


Två män greps på stulen norsk motorcykel – släppta på fri fot

"Två personer greps efter att har färdats på en stulen motorcykel.", skriver polisen på sin hemsida.


Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged utannonserat

Igår rapporterade vi att den vanligtvis pålitliga läckaren billbil-kun avslöjat att Hot Wheels Unleashed skulle få en uppföljare ganska snart - och återigen fick han rätt. Milestone har nu utannonserat Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, som lanseras den 19 oktober till PC, Playstation, Switch och Xbox. Den här gången kan vi se fram emot fem olika miljöer,"each with unique racing surfaces that impact vehicle performance for a more dynamic...


Ferrari, Charles Leclerc förklarar varför Monaco pit stops

Från hard till medium inom några varv efter regnskurarna, sedan kom våtdäcken sent: det var vad som hände.


Personbil har voltat vid korsning – trafiken påverkas

"En personbil har voltat vid Ulvsundaplan.", skriver polisen på sin hemsida.


Bil och motorcykel har kolliderat – oklart skadeläge

"En personbil och en motorcykel kolliderar på väg 514 norr om Markaryd", skriver polisen på sin hemsida.


Kunos bjuder på nya McLaren 720S GT3 Evo i Assetto Corsa Competizione

I och med den stora 1.9-uppdateringen i Assetto Corsa Competizione pangade det italienska spelhuset ut nya versioner av Ferrari, Porsche samt Lamborghinis GT3-tävlingsbilar men ingen ny variant på McLarens 720S, tyvärr. Detta åtgärdades dock i slutet av förra veckan då McLaren 720S GT3 Evo rullades ut som en gratispatch till det mest populära GT3-spelet på marknaden just nu. "Here it is! Introducing the @McLarenAuto 720S Evo now in Assetto Corsa...


Dwayne Johnson bekräftar ny Fast & Furious-rulle

Vin Diesel och hans gäng lyckades inte hålla Dwayne "The Rock" Johnsons återkomst till Fast & Furious-sagan i Fast X hemlig, så det dröjde därför inte länge förrän ryktena om en ny Hobbs and Shaw dök upp. Och nu bekräftas saker och ting. Johnson säger att han och Vin Diesel åtminstone kommit överens om att låta det förflutna vara historia och i och med detta beslutat att göra en ny fristående Fast & Furious-film med Hobbs i huvudrollen. Han...


Aston Martin presenterar den revolutionerande DB12, en super tourer med en 680-hästars V8-motor

Aston Martin presenterade den nya DB12-modellen, en super tourer coupé som bryter mönstret jämfört med tidigare DB:er.För första gången beslutade Aston Martin att enbart förlita sig på den dubbelturboladdade V8-motorn från Mercedes-AMG, med en effekt på 680 hk och ett vridmoment på 800 Nm. Dessutom har bilen elektroniskt styrd fjädring, elektrisk servostyrning, en elektroniskt styrd e-Diff bakre differential, fyrnivå ESP och en åttaväxlad automatisk växellåda med förkortad slutförhållande.Kupén har ett nytt infotainmentsystem, en 10,25-tums digital display och fjärranslutning via Aston Martin-appen. Coupén har en muskulös och aggressiv design med element som är kopplade till den brittiska tillverkarens tradition.


Elektrifierande renässans: BMW 5-serie förnyar och utmanar framtiden med stil, teknik och kraft

Återfödelsen av BMW 5-serien tar den bayerska flaggskeppssedanen till nya höjder. Med en komplett estetisk och funktionell omarbetning presenterar den sig mer imponerande med en aggressiv och iögonfallande design. BMW Curved DisplayDen nya cockpiten domineras av , som kombinerar instrumentering och infotainment. Men den verkliga revolutionen sker under motorhuven: 5-serien dyker in i den elektriska tidsåldern med i5-versionerna. Bland dem imponerar M60 xDrive med en dubbelmotor på 601 hk, acceleration 0-100 km/h på 3,8 sekunder och en räckvidd på upp till 516 km. En aldrig tidigare skådad utveckling för en bil som aldrig upphör att förvåna.


F1 23

Att världens snabbaste bilsport är populärare än någonsin råder det väldigt lite tvekan kring. Biljetterna till de olika eventen säljer som aldrig förr, läktarna är packade och press likväl som förare och stallens personal får nästan kriga sig fram i paddocken. Aldrig förr har surret varit så intensivt, förarna övervakats så noggrant och varje liten brödsmula av smaskigt skvaller betraktats och analyserats från varje vinkel och vrå. Därmed är...


Källor: Musk visar upp ny Model 3 vid besöket i Kina

Tesla planerar att visa upp en upphottad version av Model 3 när vd:n Elon Musk besöker Kina i veckan, uppger källor för Bloomberg. De första exemplaren som rullar av bandet på fabriken i Shanghai under torsdagen uppges vara prototyper. Modellen är något längre och sportigare än ursprungsvarianten och har en snyggare inredning, uppger källorna. Musk har inte besökt Kina sedan pandemin bröt ut för över tre år sedan, rapporterade Reuters tidigare i...


Panerai Luminor – älskad av både italienska attackdykare och Sylvester Stallone

Kings klockexpert Andreas Weinås går på djupet med Panerais överdimensionerade dykarur.