FORD LANSERAR “RANGER RAPTOR ASSAULT SCHOOL”: EN TERRäNGKöRNINGSTRäNING FöR äGARE AV DEN NYA PICKUPEN 2024

Ford introducerar en ny initiativ för ägare av 2024 års Ranger Raptor pickup, kallad “Ranger Raptor Assault School”, som fokuserar på terrängkörningsfärdigheter.

Belägen i Utah, kommer denna endagskola att erbjuda gratis träning för fordonets ägare, inklusive aktiviteter som klättring och Baja-racing. Målet är att möjliggöra för förare att fullt ut utforska potentialen hos Ranger Raptor, genom att finslipa deras färdigheter och självförtroende i terrängkörning.

Kursen, som är en del av Fords ansträngningar att erbjuda unika upplevelser till sina kunder, kommer att inkludera både praktisk och teoretisk undervisning, samt tillhandahållande av fordon, säkerhetsutrustning och däck.

Denna initiativ speglar Fords åtagande att säkerställa att ägarna är förberedda för att hantera kapaciteten hos Ranger Raptor, ett fordon som utmärker sig med ett avsevärt högre baspris jämfört med standard Ranger.

Med en kraftfull motor och fjädring anpassad för utmanande terränger, förväntas Ranger Raptor erbjuda en spännande upplevelse för terrängkörningsentusiaster.

2024-03-26T03:01:03Z dg43tfdfdgfd