HONDA AVSLöJAR EN NY SERIE ELEKTRISKA FORDON EXKLUSIVT FöR KINA

Honda lanserar sin nya serie elbilar, Ye Series, exklusivt för den kinesiska marknaden.

+ Ford Mustang firar 60 år med en speciell jubileumsutgåva

Dessa nya modeller, inklusive Ye P7 och Ye S7, har en nyutvecklad EV-plattform med alternativ för enkelmotordrift bak eller fyrhjulsdrift med dubbelmotor.

Företaget betonar att RWD-modellerna kommer att erbjuda en sportig körupplevelse, medan AWD kommer att riktas mot ökad effekt och responsiv hantering.

Dessutom planerar Honda att släppa framtida modeller baserade på konceptet Ye GT, som lovar en förbättrad körupplevelse och kommer att vara den första Honda-bilen som har en stor skärm för passageraren fram.

Hondas nya modeller Ye P7 och Ye S7 kommer att finnas tillgängliga för köp i Kina senast i slutet av 2024, medan fordon baserade på konceptet Ye GT är planerade att komma till kinesiska återförsäljare senast i slutet av 2025. Honda har ambitiösa planer för den kinesiska marknaden och avser att lansera 10 nya elbilar senast år 2027, varav sex av dem tillhör Ye-serien.

Dessa lanseringar är en del av biltillverkarens strategi att övergå till en helt eldriven fordonslinje i Kina senast år 2035, vilket visar dess engagemang för elektrifiering och innovation inom bilindustrin.

Källa: Motor1.com och Honda

Detta innehåll skapades med hjälp av AI

2024-04-18T17:29:14Z dg43tfdfdgfd