KVINNA KROSSAR LAMBORGHINIS VINDRUTA FöR ATT UTFöRA TIKTOK-DANS

En TikTok-användare lämnade internetanvändare förvånade efter att ha krossat vindrutan på en Lamborghini för att spela in en video där hon dansar på taket av den lyxbilen.

+ Rostec Ökar produktionen av Raketsläpparen TOS-1A Solntsepek med 2,5 Gånger

+ Videon visar nedskjutningen av det ryska bombplanet Tu-22M3 i sydvästra Ryssland

Kvinnan, som äger profilen @snowbunnyjelly på TikTok, har över 114 000 följare och publicerar regelbundet videor där hon dansar och vandaliserar bilar. Några av videorna hon publicerar inkluderar att använda basebollträn för att krossa lyxbilar.

I en video som har blivit viral lyckades hon åstadkomma båda bedrifterna i samma klipp. “Nåväl, det gick inte som planerat”, sa hon i bildtexten till videon, som redan har fått över 1,6 miljoner visningar.

I videon syns kvinnan klättra upp på vindrutan på en blå Lamborghini för att nå taket. Men när hon kliver på vindrutan krossas den och taket verkar böja sig under hennes fötter medan hon dansar. Hon verkar chockad över skadorna innan hon fortsätter att dansa.

“Uttrycket på hennes ansikte när hon såg det,” kommenterade en TikTok-användare i kommentarsavsnittet. “Ha kul med att betala för det,” kommenterade en annan. “Det gör ont,” erkände en tredje internetanvändare. “Dyrt video,” skämtade en annan.

2024-04-20T21:01:26Z dg43tfdfdgfd