ROLLS-ROYCE PRESENTERAR SKRäDDARSYDDA LYXBILAR FRåN SERIEN ‘SPIRIT OF EXPRESSION’ FöR BEIJING AUTO SHOW

Rolls-Royce har avslöjat tre nya anpassade lyxbilar som en del av serien “Spirit of Expression” inför Beijing Auto Show.

+ Video: Rysk pansarfordon Z-STS Akhmat får improviserat skydd mot drönare

De utställda modellerna inkluderar en ‘Spectre‘ kallad Escapism, en ‘Ghost Extended‘ kallad Expressionism, och en ‘Phantom Extended‘ som kallas Magnetism. Varje bil har skräddarsytts för specifika kunder och har unika teman och design, med färger inspirerade av verkliga platser.

Spectre Escapism har en tvåtonsmålning som kombinerar ‘Lantana Red’ med ‘Tempest Grey’, och 23-tums hjul med matchande detaljer. Interiören är lika lyxig, med läder i tre olika färger som för tankarna till tropiska solnedgångar.

Medan Ghost Extended Expressionism har en färg kallad ‘Boracay Blue’, som är närmare lilablå, inspirerad av skymningsfärger över Boracay Island, med en arktisk svartvit interiör med limegröna accenter och en stjärnbeströdd takbeklädnad med 1040 lampor.

Å andra sidan, även om Phantom Extended Magnetism är den mest prestigefyllda modellen i serien, är den mest diskreta på utsidan med en tvåfärgad finish, ‘Cala Luna Sand’ och ‘Kabira Blue’. Interiören är dock ganska uppseendeväckande, med en stjärnbeströdd takbeklädnad bestående av över 1300 lampor och justerbara säten i nyanser av arktisk blått och vitt. Dessutom har instrumentbrädan en konstsydd design med över 43 000 stygn.

Dessa tre exklusiva bilar kommer att visas på Beijing Auto Show från den 25 april till den 4 maj, men de kan endast köpas genom återförsäljare eftersom de har anpassats för specifika kunder.

Källa: Car and Driver

Denna innehåll skapades med hjälp av AI och granskades av redaktionen.

2024-04-24T17:14:24Z dg43tfdfdgfd