UPPTäCK FöRäNDRINGARNA I DEN FEMTE GENERATIONEN AV HYUNDAI SANTA FE

Hyundai Santa Fe 2024: nya funktioner och innovationer sticker ut i den femte generationen av SUV:en (Instagram @Hyundai)

Hyundai Santa Fe 2024 erbjuder flera anmärkningsvärda egenskaper i sin femte generation av mellanstora SUV:er.

+Peugeot avslöjar nya SUV:en e-5008 och 7-sitsiga 5008 med elektriska och hybrida alternativ

+Video: Ukrainska trupper använder framgångsrikt autonom FPV-drönare för första gången

+Video: Ryssar dokumenterar bilder av förstörd Abrams-stridsvagn i Ukraina

Med en mer fyrkantig design och ett mer äventyrligt förslag syftar denna nya modell till att utforska terräng utanför vägen samtidigt som den behåller en rad bekvämligheter som gör den attraktiv för köpare som föredrar asfalt.

Det är värt att lyfta fram de H-formade stilistiska elementen, både externt och internt, och de nya C-stolpsstöden, som underlättar takåtkomst för lasttransport.

Dessutom introducerar 2024 års Santa Fe innovationer som ett UV-C steriliseringsfack för personliga föremål, dubbla trådlösa telefonladdare och en infällbar tredje radens passagerarsäte, vilket ökar SUV:ens mångsidighet.

De främre Relaxation Seats, kända som Relaxation Seat, erbjuder en komfortnivå jämförbar med den hos en liggande fåtölj, medan sätena på andra raden har elektriska justeringar och värmefunktioner.

Dessutom är Santa Fe utrustad med avancerad förarassistans-teknologi, såsom Highway Driving Assist II, som inkluderar funktioner för automatiserad filbyte.

Slutligen bidrar detaljer som en fingeravtrycksskanner för att komma åt specifika fordonsfunktioner och en mångsidig central konsol till den moderna och bekväma upplevelsen ombord på 2024 års Santa Fe. Denna modell lovar att erbjuda en balans mellan prestanda, komfort och innovation, för att möta kraven från en alltmer kräsen publik inom SUV-segmentet.

Källa: Car and Driver

2024-03-22T02:21:52Z dg43tfdfdgfd