SKODA öVERRASKAR GENOM ATT AVSLöJA EN ELEKTRISK SUPERBIL FöR SPELET GRAN TURISMO

Skoda överraskade alla genom att lansera en elektrisk hyperbil för det kända racingspelet Gran Turismo, kallad Vision Gran Turismo.

+ Video: Det första C-390 Millennium från de ungerska flygvapnet är redan i luften

Fordonet har en imponerande kraft på 1 071 hästkrafter och är exklusivt utformat för den virtuella racingvärlden. Modellen inspirerades av den klassiska Skoda 1100 OHC Spider från 1957, en av de mest ikoniska modellerna i märkets historia, men presenterar en modern approach med en djärv och unik design.

Även om Skoda främst är känd för sina praktiska bilar och SUV:ar, har företaget en respektabel historia inom motorsport. Förutom framgångarna i Rally-VM har varumärket även prestandadivisionen vRS, som erbjuder sportversioner av sina populära modeller som Octavia, Kodiaq och Enyaq.

I fallet med Vision Gran Turismo lyfter modellen fram Skodas avsikt att utforska nya sätt att interagera med spelgemenskapen och locka fler fans till varumärket. Trots att det är en virtuell bil inkluderar Vision GT element som kan användas i framtida elektriska fordon från Skoda.

Med T-formade strålkastare och en mattgrön lack reflekterar Vision Gran Turismo en innovativ design. Företaget hävdar att skapandet av den virtuella hyperbilen är ett svar på spelgemenskapens efterfrågan på en Skoda-bil i Gran Turismo och kan öppna dörrar för nya möjligheter inom marknadsföring och engagemang.

Detta innehåll skapades med hjälp av AI.

2024-04-29T15:03:53Z dg43tfdfdgfd